Hoveniersupport

Hovenierssupport is een bedrijf wat van aanpakken houdt. Je kan lappen tekst communiceren, maar daar zijn de heren niet van. We noemen dat “Grip op de zaak”

NR Communicatie en Events Promo

Wilt u een korte doeltreffende bedrijfsfilm met de kern van uw verhaal? Dat kan met de ‘Take a minute’- films van NR communicatie & Events in samenwerking met Henk Hendriksen van Broadcastorganizers. Met deze korte bedrijfsfilm krijgen uw klanten een duidelijk beeld van uw bedrijf en de daarbij behorende diensten en/of producten. Gebruik de film optimaal door het in al uw communicatieuitingen te integreren en te delen via social media. U versterkt zo eenvoudig uw corporate brand en brengt uw Unique Selling Point in beeld.

UW en Pentec

Dagelijks werken gemiddeld 25 UW-medewerkers in een groepsdetachering bij het bedrijf PenTec te Woerden. In een korte film leggen de hoofdrolspelers in deze samenwerking uit wat deze groepsdetachering tot een succes maakt.

Making of Boek Tutti Frutti Engels

Boek Tutti frutti is een tweetalig boek (NL/EN) over ondernemers van verschillende nationaliteiten en achtergronden die hun droom hebben waargemaakt in Nederland. Met als doel: kleurrijk en ondernemend Nederland op de te kaart zetten en velen te inspireren.

NR New Years Party 2014 Promo

Everlasting Moments by Alice Sunderland

Take a Minute_Nazima Ramdin

Video Elevator pitch EPLÚ Management Support

EPLÚ Management Support Anne Marie Westra

De Hoge Nood 2010 Simavi

The NetworKing Academy