Stagiaire:

Broadcast Organizers is een Audio-Visueel productiebedrijf gevestigd op het Media Park te Hilversum, welke twee pijlers kent.

  • Audio-Visueel producties

  • Creatieve video concepten voor de evenementenbranche

Wij zijn een organisatie wat meer dan 19 jaar ervaring heeft op het gebied van o.a. faciliteren van TV programma’s, bedrijfsvideo’s, videoregistraties en het organiseren van events waarbij het maken van een videoproductie de rode draad is.

Wij hebben plaats voor stagiaires die interesse hebben voor het vakgebied cameravoering en montage. Wij werken met Adobe software programma’s en zijn in het bezit van diverse XDCAM EX camera’s met de benodigde randapparatuur. Ben je leergierig en gemotiveerd laat je dan horen en zien, misschien tot ziens.

Wat hebben wij te bieden:

Naar ons inziens een leuke en leerzame stageplaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk het Media Park te Hilversum.

Je komt spelende wijs in aanraking met alle aspecten van AV producties en evenementenproducties en zal alle hoeken en gaten van Nederland gaan zien

Het AV vak is een kwestie van doen, en door te doen zal je ongetwijfeld gaan vallen. Maar door weer op te gaan staan heb je daarmee ook weer wat geleerd enz.

Kortom een leuke afwisselende leerzame stageplaats die zeker niet saai te noemen is.

Intresse?

Bel ons: 035-6260511 of mail naar info@broadcastorganizers.nl